Агресия срещу дете във варненски автобус! Грубиян удари момиче в корема
Автор: Пламена Николова 15:26 / 24.06.2019Коментари ()9318
© Varna24.bg
Илюстрация
Грубиян на около 50-годишна възраст удари 15-годишно момиче в корема във варненски автобус, за да си проправи път за слизане, научи Varna24.bg.

Грозната сцена се разиграла по линия №14 днес около 14 часа, когато вместо да помоли за място, възрастният господин просто ударил детето с ръка в корема, за да го отмести преди спирката на лятно кино "Тракия" в посока кварталите.

"Заболя ме много, коремът ме болеше и преди това, може би затова болката беше още по силна и предизвика сълзи в очите ми. Колко нагъл трябва да си, че да удариш дете в корема в градския транспорт, защото не е разбрало, че искаш път? Господинът ме удари без да каже нищо, а когато го попитах: "Защо ме удряте?", отвърна: "Ще слизате ли?" Направих му място и попитах: "Нужно ли беше да ме удряте?". Той побърза да слезе и промърмори нещо под носа си. Днес удря мен, утре може да е малко дете или възрастен немощен човек, който може да падне от автобуса! Пазете се от такива хора, пазете и близките си", сподели за медията ни момичето.

Грозната сцена се развила за секунди и почти никой от пътуващите в претъпкания автобус не разбрал какво се случва. Свидетели станали само една жена и две деца, но никой не успял да реагира, тъй като агресорът бързо се изнизал от автобуса. Възможно е камерите, монтирани в близост до вратите, да са уловили грубата постъпка на пътника.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Agresiya-sreshtu-dete-vuv-varnenski-avtobus-Grubiyan-udari-momiche-v-korema-877929
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.