Момче е с опасност за живота след катастрофата на "Студентска" навръх рождения си ден
Автор: Пламена Николова 10:01 / 17.04.2019Коментари ()10736
© Виждам те КАТ Варна
20-годишен младеж от Бургас е настанен с опасност за живота в МБАЛ "Св. Анна" след катастрофата на спирка "Студентска" снощи, съобщиха за Varna24.bg от пресцентъра на полицията.

Момчето е било пътник в автомобил "Опел" с бургаска регистрация и точно вчера е навършило 20 години. Предполага се, че младежите са празнували някъде във Варна преди злополуката.

От полицията разкриха и подробности за самото произшествие.

Сигнал за катастрофата е подаден в 20,20 часа. 19-годишен водач на лек автомобил "Опел" от Бургас поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, мокър асфалт, губи контрол над автомобила, навлиза в лявата пътна лента и се блъска в лек автомобил "Ленд Роувър". След това излиза от платното за движение и се блъска в електрически стълб до подлеза на спирка "Студентска". 

Водачът не е пострадал сериозно, но неговият спътник, навършил снощи 20-години, е настанен с фрактура на черепа  и опасност за живота в болница. 

По случая е образувано досъдебно производство, допълниха от пресцентъра на полицията.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Momche-e-s-opasnost-za-zhivota-sled-katastrofata-na-Studentska-navruh-rozhdeniya-si-den-863378
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.