12 144 000 лв. е проекторамката на бюджета на Долни чифлик

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:10 / 13.02.2015
503
Днес на свое заседание Общинският съвет на Долни чифлик приема бюджета за 2015 г. Проекторамката му е 12 144 000 лв. Половината от планираните разходи са за образование - 5 614 303 лв.

Освен бюджета за 2015 г., са предвидени още и изменения и допълнения на действащи наредби. Сред тях са Наредбата за определяне и администриране на местните такси и цени на услуги и Наредбата за рекламната и информационна дейност. Предстоят промени в Наредбата за реда и условията за издаване на разрешение за поставяне на временни преместваеми обекти и елементи на градското обзавеждане и в Наредбата за настаняване под наем на граждани с доказани жилищни нужди и продажба на общински жилища. В дневния ред е заложена отмяна на Наредбата за предоставяне на концесии в общината, както отмяна на действащата и приемане на нова Наредба за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество.

Съветниците ще разгледат и предложената от общинската администрация годишна програма за управление и разпореждане с имотите. На заседанието кметът Борислав Натов ще даде отчет за изпълнението на актовете на ОбС и на програмата за управление през миналата година.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Човек е бил блъснат от влака Варна - Добрич, десетки хора останах...
Проф. Рачев каза кои два черноморски язовира са били под наблюден...
Има загинал при жестоката катастрофа на АМ "Тракия" в района на И...
Много тежка катастрофа на АМ "Тракия" 
Намериха мъжа от Нови пазар
Дълги колони се извиха на АМ "Тракия" заради катастрофа с "Ферари...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).