15-годишна оцеля след скок от третия етаж

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:58 / 21.09.2010
811
Тийнейджърка на 15 години се хвърли от прозореца на детската си стая в Шумен от блок на метри от "Банка ДСК" тази неделя около 20 часа и оцеля. Момичето, което учи в девети клас, е настанено в реанимация в тежко състояние, лекарите се борят за живота й. Според майката на детето то имало проблем с гръбнака и затова мислели да я водят във Варна. Момичето е скочило от третия етаж към задния двор на блока, където са складове на магазини. Извадила голям късмет, защото се е приземила в малка градинка сред цветята. Можела е да улучи бетонови тротоарни блокчета или асфалт. Съседско момче в този момент стояло до прозореца в стаята си, чуло шума и видяло падащо тяло, после стенанията на момичето.

Според майката Фердане Бурак през целия ден дъщеря й била по улиците, тя дори ходила да я прибира, а вечерта пак искала да излезе. Фани не я пуснала и я затворила в детската стая. "Искала е да ме уплаши", коментира вчера майката. Момичето и друг път го правило, един път се тровило с хапчета.

Събрала се била с лоши приятелки. Заможното ромско семейство било тук на квартира от година, наели 5-стайно жилище. Не е ясно какво работят, нито колко хора живеят там и хората от блока, който е на 100 метра от ларгото, се притесняват, че има нещо нередно. Често чували скандали между майка и дъщеря, дори няколко пъти викали полиция.

Източник: в. "Позвънете новини"


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Съседка на семейството от Аксаково, което пострада при катастрофа...
Жестокото убийство в село Новачене: Обвиняемият е лежал в затвора...
Пожар гори на крепостта Царевец
Хиляди руснаци и украинци са се заселили в Бургаско само за годин...
Приключи сагата с барикадиралия се в дома си бивш полицай
Автомобил на НСО катастрофира край Аксаково - Кирил Петков е бил ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).