16 ученици са записани до момента в професионалната паралелка на СУ "Васил Левски"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:29 / 06.07.2018
2667
16 ученици са се записали до момента за обучение в специалността "Електрообзавеждане на производството" в Средно училище "Васил Левски" – град Девня. Това съобщи заместник-директорът на учебното заведение г-жа Миглена Радкова.

Днес, 6 юли, е последният ден, в който приетите на първо класиране кандидат-гимназисти могат да се запишат в професионалната паралелка. Незаписалите се автоматично губят това право в следващите етапи на гимназиалния прием.

Припомняме, че Средно училище "Васил Левски“ е единственото в региона, което предлага на своите възпитаници атрактивен социален пакет по време на обучението – безплатни учебници и униформи, транспорт, обяд, стипендии, перфектни условия за провеждане на дуално обучение и гарантирана заетост в индустриалните гиганти "Агрополихим“, "Девня цимент“ и "Солвей соди“, които финансират професионалното образование в СУ "Васил Левски“.

Учебният план залага и на разширено изучаване на английски език, което отваря възможност на успешно завършилите и придобили специалност "Електротехник“ за професионална реализация не само в България, но и в целия свят.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).