37-годишен мъж от Варна е загинал при тежкото ПТП на "Хемус"

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (0)
09:39 / 05.04.2019
7527
37-годишен мъж е загинал при тежкия пътен инцидент рано тази сутрин по АМ "Хемус", за който Varna24.bg по-рано съобщи. Произшествието е възникнало около 03:45 часа по АМ "Хемус“ в посока към София до отбивката за Русе на пътен възел "Диамант“.

Водач на тежкотоварен автомобил "МАН" с прикачено към него полуремарке поради неспазване на необходимата дистанция се ударил в движещия се пред него товарен автомобил "Волво". След удара на място е починал водачът на първото тежко возило 37-годишен мъж от Варна. Другият водач, 63-годишен от София е невредим. Тестван бил за алкохол, наличие не било отчетено. На място е извършен оглед. Образувано е досъдебно производство.

В момента се работи по разчистване на пътното платно. Пътуващите към от Варна към София се пренасочват по алтернативен маршрут, а движението в посока Варна се осъществява нормално, съобщават от полицията в Шумен.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
05.04.2019 Тежка катастрофа със загинал затвори част от магистрала "Хемус"
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).