40 години община Ветрино, вижте какви ще са празненствата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:46 / 06.06.2019
2288
На 8 и 9 юни в село Ветрино ще се проведат празненствата по случай 40-годишнината от създаването на община Ветрино. Поканени са бившите кметове на общината, областният управител, всички кметове на общините във Варненска област и много други гости.

В първия ден празникът ще започне в 18.00 часа на лятната сцена във Ветрино с тържествен водосвет и официално откриване. Празничната част ще започне от 19.00 часа с участието на балетна формация "Каприз“, след което жителите и гостите на общината ще бъдат поздравени от народния певец Николай Гурбанов.

От 19:30 часа празникът ще продължи с концертна програма на домакините от НЧ "Просвета – 1905“ с. Ветрино, а от 20:30 часа участие ще вземат българските поп изпълнители Рафи и Трио Тринити. Първият ден от празненствата по случай 40-годишния юбилея на общината ще завърши със светлинно и огнено шоу, както и празнична заря.

На 9 юни празникът ще започне в 10:00 ч. с оркестър "Каба гайди" от Родопите, след което ще продължи с концерт на читалищата и детските градини на територията на общината. Програмата предвижда фолклорен празник и с участието на гост изпълнители. От 13.30 часа лятната сцена ще бъде огласена от звуците на необятната българска народна музика с изпълненията на оркестър "Канарите".

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).