64 екипа на Енерго-Про ще дежурят по време на празниците

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:13 / 21.12.2017
1977
Електроразпределителната компания ЕНЕРГО-ПРО Мрежи осигурява 64 дежурни екипа, готови да реагират своевременно при възникване на повреди по електрическите съоръжения на територията на Североизточна България по време на предстоящите Коледни и Новогодишни празници.

Екипите на дружеството, които през празничните дни ще дежурят по график, са оборудвани с необходимите материали и инструменти, средства за комуникация, лични предпазни средства и работно облекло за работа в зимни условия. На разположение на специалистите на ЕНЕРГО-ПРО Мрежи са 618 специализирани автомобила - багери, автокранове, автовишки, високопроходими автомобили и други. Допълнително за дежурните екипи са осигурени 317 леки коли с нормална проходимост.

В случай на влошаване на метеорологичната обстановка и възникване на извънредна ситуация, компанията е в готовност да ангажира допълнителни ресурси и да пренасочи екипи и техника от един район към друг.

Отчетниците на ЕНЕРГО-ПРО Мрежи ще продължат да отчитат по обичайния график консумираната електроенергия, включително и през празничните дни. За конкретните дати на извършване на отчет, клиентите могат да се информират в интернет страницата на компанията на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/Grafik-za-otchitane-na-elektroenergiya-Bitovi-klienti.

Освен аварийните екипи, в денонощен режим на работа ще са и диспечерите на ЕНЕРГО-ПРО, които управляват електроразпределителната мрежа на територията на областите Варна, Добрич, Силистра, Шумен, Търговище, Велико Търново, Габрово, Русе и Разград. Без прекъсване на разположение на клиентите по време на Коледните и Новогодишните празници ще бъдат и операторите в телефонния център на компанията на 0700 1 61 61.


Виж коментарите (0)

Още по темата (42):
09.01.2018 Що за късмет? Разтопена монета в новогодишната баница (ВИДЕО)
05.01.2018 Зимен Кръстовден е, свършват "мръсните дни"
03.01.2018 "Делфините" постигнаха чудеса по празниците
29.12.2017 Голямото пътуване около Нова година започва, АПИ с важна информация
29.12.2017 Калпава играчка скапа настроението на варненец и детето му
24.12.2017 Без таксита довечера и в новогодишната нощ?
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).