Арестуваха мъж, ударил тежко свой познат в главата 

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:18 / 20.03.2023
1333
Районна прокуратура – Добрич привлече към наказателна отговорност и задържа за срок до 72 часа 30-годишен мъж, причинил средна телесна повреда на свой познат. Наблюдаващият случая прокурор ще настоява за определяне на най-тежката мярка за неотклонение спрямо Й.Д., като предстои искането да бъде внесено за разглеждане в съда. Това съобщиха от пресцентъра на съда за Varna24.bg.



На 18 март 2023 година, обвиняемият срещнал свой познат на улица "Бойчо Огнянов“ в град Добрич. Нанесъл му удар в лицето, а след като пострадалият паднал на земята, го ритнал. Последвала реакция от страна на свидетели, намиращи се наблизо, и 30-годишният Й.Д. избягал. Потърпевшият мъж бил отведен незабавно в болнично заведение, където се наложило да бъде опериран. Има реална опасност за живота на мъжа (43 г.), тъй като той е получил тежки мозъчни травми. В хода на разследването са събрани данни за това, че двамата мъже и преди са имали конфликти.

Малко след извършеното от него, обвиняемият е задържан и му е повдигнато обвинение. Й.Д. е добре известен на органите на реда и е осъждан три пъти.

Работата по случая продължава под ръководството и надзора на Районната прокуратура в Добрич.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).