Автомобили паркират върху подстъп за инвалиди в Девня

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:52 / 06.07.2017
1422
Подход за хора с увреждания, придвижващи се с инвалидни колички, се оказва удобно място за паркиране на автомобили. Съоръжението се намира на автогарата в квартал "Девня-1" и е изградено, за да могат хората с увреждания да се качват на тротоара и да стигат по-лесно до паметника в парка, край който се събират.

Миналата седмица този подход бе ремонтиран, тъй като бе изкъртен от автомобилите, които не само спират и запушват пътя на хората с увреждания, но и газят направо през него. За целта общински служители изляха наново бетон, а съоръжението бе боядисано в синьо и обозначено със съответния знак.

Въпреки това шофьорите продължават да спират и паркират върху обновения подстъп, а последният документиран случай е от днес. На снимката, която ни изпрати възмутен гражданин, много ясно се вижда как лек автомобил "Алфа Ромео" с регистрационен номер В 9651 РР е паркирал в гаровия участък, като задната му дясна гума е качена върху подстъпа.

Девненецът се надява, че от сектор "Пътна полиция" към местното РПУ ще се самосезират след тази публикация, ще издирят нарушителя и ще му съставят акт. "Само солени глоби ще вкарат в пътя тези недисциплинирани шофьори", категоричен е читателят, пожелал анонимност.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).