Бутнаха оградата на плажа в Кранево, сега строят нова

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:45 / 31.05.2015
2485
Оградата на плажа в Кранево, която ограждаше детски международен лагер, предизвика много вълнения преди около месец. Оказа се, че тя е без разрешително за строеж. Какво се случва сега с оградата провери екип на Нова телевизия.

Заради медийния шум, който се вдигна, бяха направени проверки, които установиха редица нарушения. Едно от тях е, че оградата излиза с около 8 метра извън регулацията. Така собственикът бутна именно тази част от нея, която е извън регулацията. Сега я изгражда наново вече с изрядни строителни книжа.

"Оградата е абсолютно законна и с всички необходими документи. От вторник тази седмица фирмата започна да полага пилони, на които ще бъдат поставени оградните пана", коментира за "Събуди се" кметът на Кранево Румен Николов.

Той допълни, че оградата до момента не е пречела на никого и достъпът до плажа не е ограничаван за никого. Той си обяснява назрелият скандал заради предизборното време и опита на някои хора да си направят пиар с това.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Турист се удави ден след като пристигна на нашето море
Пешеходец загина на главния път София - Варна
Водач на листите на "Величие" в Смолян се отказа от депутатското ...
Министър Коритарова: Осем свлачища са активирани в прохода "Шипка...
Първи подробности за ужасяващото убийство на жена в Разлог
Познаха! Градушка като орех се изсипа преди минути, вижте къде


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).