Бяла - една от най-добре работещите общини в Област Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:06 / 06.09.2010
435
Площад "Европа" в гр.Бяла се оказа тесен за жителите и гостите на града, дошли да станат съпричастни с отбелязването на 26 годишнината на града. Сред гостите бяха народните представители Павел Димитров, Даниела Петрова и Свилен Крайчев, както и кметовете на Община Аврен и гр.Обзор.

Областният управител на Област Варна, г-н Данчо Симеонов поздрави домакините и приветства ръководството на община Бяла за добрата работа в името на благоденствието на гражданите. Той каза, че община Бяла е една от най-добре работещите общини в Област Варна, а добрите практики трябва да бъдат отбелязвани и споделяни.

Поздравителни адреси от името на Президента на Републиката, Георги Първанов, 41-то народно събрание, кметове на много общини в България и на различни организации получи кмета на града, Анастас Трендафилов.
Председателката на Общинския съвет на Бяла, г-жа София Кирова прочете послания, които гостите на града са оставили в Книгата за впечатления, в открития през това лято Археологически музей. Всички гости са възхитени от древната история, красотата, чистотата и богатата културна програма в морското градче и обещават през следващия сезон да доведат и приятелите си.

Празничният концерт, в който взеха участие Московски кадетски музикален корпус, Фолклорен танцов ансамбъл Варна, Бънджи сингърс, Фолклорен танцов театър Родина и формация за шлагерни песни Мелодия, завърши с кръшно българско хоро на което се хванаха и гражданите, и гостите на Бяла.

Културната програма в града продължава. На 09.09 в Бяла гостува Варненският театър с пиесата "Големанов".

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Прокуратурата задържа за 72 часа шофьорът, който блъсна и уби мъж...
Повече от 40 минути реанимационен екип към МБАЛ - Благоевград е о...
Повдигнаха обвинение на 37-годишен мъж за убийство на негов позна...
Брутално убийство в Силистра 
Трагедия с 5-годишно дете разтърси Благоевград
Белгиец с алкохол в кръвта помля автомобил на пътя Варна-Бургас, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).