Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Цветан Цветанов: Да се противопоставим на популизма с номер 11 в бюлетината за ГЕРБ
Автор: Екип Varna24.bg 08:42 / 15.03.2017Коментари (0)1833
©
Не подценявайте изборите на 26-ти март - нека всички да гласуваме за реалните решения за България с номер 11 в бюлетината, за да не позволим популизмът да победи. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жители на град Бяла, област Варна. 

Той подчерта, че изборите са решаващи, защото не трябва да позволяваме страната ни да влезе в тежка политическа криза. "Това ще рефлектира негативно върху бизнеса и икономиката, които генерират и увеличават брутния вътрешен продукт. ГЕРБ ще продължи да надгражда постигнатото във всички сектори. Ние доказахме, че можем да постигнем висок икономически растеж - това е единственият път към увеличение на доходите и пенсиите на всички български граждани", коментира Цветанов. Той добави, че за да има стабилна държава и развиваща се икономика, трябва да има повече постъпления в бюджета на страната. По този начин ще се отделят повече средства за всички български общини.

Според зам.-председателя на ГЕРБ е важно на изборите партията да постигне този резултат, който да даде развитието на целия Черноморски регион. "Варна се преобрази с помощта на правителството на Бойко Борисов и със съдействието на Лиляна Павлова, която отново е водач на варненската листа", каза Цветан Цветанов. Той посочи, че в община Бяла основен ангажимент на местното население е туризмът. Цветанов отчете, че благодарение на кабинета "Борисов" руските туристи са се върнали по родното ни Черноморие, като се очаква за 2017 година туристическият поток да се увеличи.

Пред присъстващите жители на Бяла Цветанов посочи, че основен приоритет в програмата на ГЕРБ е образованието, тъй като се очертава проблем с необходимостта от квалифицирани кадри за бизнеса. Според Цветанов прогресивното подоходно облагане, което се предвижда от опонентите на ГЕРБ, ще тежи на бизнеса. Зам.-председателят на ГЕРБ изтъкна, че партията гарантира запазване на данъчния модел, както и премахване на бюрокрацията. 

Водачът на варненската листа на ГЕРБ Лиляна Павлова обяви като свой приоритет изграждането на пътя Бяла- Шкорпиловци, както и на необходимите ВиК съоръжения на територията на общината. "Това ще бъде голяма подкрепа за местния туризъм, защото Бяла и Варненска област имат огромен потенциал", заяви Лиляна Павлова, визирайки както условията за летен туризъм, така и уникалните културно-исторически дадености на региона и минералните извори. Варненска област ще се развива като четири сезонна туристическа дестинация, увери Павлова.

На срещата присъства и кметът на град Бяла Анастас Трендафилов. Той изказа своята благодарност към Лиляна Павлова и правителството на премиера Бойко Борисов за съдействието по отношение на ремонта на пристанището, за имота на нос Св. Атанас, за реализирането на проекта по археология, за собствеността на пристанището, за автобуса за училището, както и за финансовата подкрепа в края на миналата година, която е била жизнено необходима на общината, пострадала сериозно поради кризата по геополитически причини със срива на ваканционни имоти.




Още по темата: общо новини по темата: 430
03.05.2018 »
29.09.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
04.05.2017 »
предишна страница [ 1/72 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: