Да се обединим в подкрепа на Марти!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:42 / 15.12.2023
1336
Спортът не е само бляскави триумфи, подготовка за мачове или тежки загуби. Той има още една добавена стойност, защото може да ни обедини и издигне над всички различия, за това и празничната церемония на Община Бургас, тази година ще се случи с благотворителната мисия – Да подкрепим Мартин Чернаев.

Церемонията "Спортист на годината" се организира под патронажа на кмета на Бургас Димитър Николов. За втора поредна година събитието ще се проведе в зала "Тончо Русев“ на Културен дом НХК, от 19.00 часа на 20 декември. Инициативата цели да покаже респект и уважение към успехите и мотивация на бургаските спортисти, които са и хора с големи сърца, готови да помогнат.

На място, в пространството на НХК ще бъдат обособени три пункта с информационни материали, които да запознаят всички с каузата на Марти.

Мартин Чернаев е само на 24 години, но вече е изправен пред тежкото изпитание да се бори за живота си. Марти е диагностициран с тежко, бързо и внезапно развиващо се онко-хематологично заболяване. Лечението му е възможно единствено в Турция в LIV HOSPITAL ULUS в гр.Истанбул. За съжаление сумата, нужна за лечението от 40 000 EUR, е непосилна за семейството.

Лекарите дават сигурна надежда, че младият организъм на Мартин ще успее да пребори коварното заболяване, нужна е само малко подкрепа.

Вижте, как може да помогнете на Марти, още сега!

Банкова сметка за набиране на средства:



IBAN: BG19IORT80487096051900

BIC: IORTBGSF

При банка: Инвест банк АД – клон Бургас

Титуляр: Мартин Мариянов Чернаев

Адв. Димитрина Ройдева

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Кметът Христов със специален поздрав към шуменци за празника на г...
Заповед: На 14 май тези ученици няма да учат
Евакуираха петима души от горяща лаборатория в Търново, спасиха и...
Таксиметров шофьор помете пешеходка в Шумен
Нагла кражба: Две непълнолетни момчета са откраднали 800 лв. от к...
Добрата новина: Деца събират пари за съученичка, загубила родител...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).