Деца от 10 страни пристигат за най-големия фестивал за танцово изкуство "Grand dance academy" в комплекс "Камчия"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:46 / 31.07.2019
1535
Над 150 деца от 10 държави пристигат в "Камчия“ за четвъртото издание на Международния детски фестивал за танцово изкуство "Grand dance academy", организиран от Музикално-продуцентска компания Joker Media Entertainment, със съдействието на МОСКОВСКАТА ДЪРЖАВНА АКАДЕМИЯ ПО ХОРЕОГРАФИЯ (The Bolshoi Ballet Academy) и Комплекс "Камчия“, под патронажа на Министерство на културата на България.

В продължение на две седмици, от 31 юли до 12 август, деца от 6 до 19 години ще участват в майсторски класове, водени от най-добрите световни балетмайстори и преподаватели по балет от Академията на Большой театр. За първи път тази година в рамките на Фестивала в "Камчия“ ще се проведе и специален подготвителен клас по класически балет за деца от 6 до 8 години.

През последната седмица ще протече и фестивалната част, в която участниците ще се състезават в категориите - класически, народно - характерен и съвременен танц. На 11 август от 17:00ч. в киноконцертната зала Радуга на комплекс "Камчия“ ще се състои грандиозен гала - концерт, на който който ще бъдат връчени специални награди за най - добрите участници.

Заповядайте! Вход свободен!

Информация и заявки за участие: www.granddanceacademy.com

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).