Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Девня готви 4-дневен купон за 50-годишнината на града
Автор: Екип Varna24.bg 08:36 / 29.07.2019Коментари (0)1992
©
"Девня – древна и модерна“. Това е съвременният слоган на някогашната Долина на голямата химия, която преди десетилетия привлече българи от цялата страна на работа в заводите. Част от хората останаха в Девня и свързаха съдбата си с нея. А от 24 до 27 август тържествата за половинвековния юбилей на Девня ще съберат на откритата сцена в модерния парк "Разсадника“ малки и големи  – жителите на този сплотен около древната си история град и неговите гости, съобщава Дарик. 

Домакините, начело с кмета Свилен Шитов, се стягат за четиридневен купон и са се погрижили за всеки вкус да има забавления от сутрин до вечер, и по-точно от 11 до 23 часа. Празничната четиридневка ще бъде открита с изпълнения на танцов клуб "Емоция“, на представители на Народно читалище "Васил Левски 1910“ от село Падина и Гайдарска школа – Девня.

На 24 август, събота, от 20 до 23 часа, е концертът на фолк звездата Тони Стораро. Девненци ще чуят още поп дивата Румяна Попова и певицата Ашли. В неделя Ути Бъчваров ще дирижира от 14 часа конкурса за най-вкусен курбан. 

26 август също е изпълнен със събития, които предлагат танцови и певчески емоции, а по вечерно време – от 20 до 23 часа, девненци и гостите на града ще имат удоволствието да видят на подиума Гери Никол, Атанас Колев, Невена Пенкова, Симона Загорова и други звезди от младата "музикална смяна“.

На историческата за Девня дата 27 август, когато се навършват 50 години от обявяването на селата Девня, Река Девня и Марково (сега кв. "Повеляново") за един град, програмата ще започне с игра на петанка, а в музикалната част публиката ще слуша от 18,30 ч. Headmaster и "Бумеранг“, последвани от група "Сигнал“, а за финал - фолк певицата Алисия и ансамбъл "Тракия“. 

Водещ на събитията ще е Стоян Петков. Организатор на четиридневните празници, наситени с емоции, е Община Девня, която в момента трескаво се готви за тържествата.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
План за възстановяване и устойчивост на България
България в еврозоната
Борба за влияние в Близкия Изток
Специализирани полицейски операции в страната
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: