Девня ще има нова модерна спортна зала

Автор: Пламена Николова
Коментари (3)
10:18 / 11.12.2020
2946
Девня ще има нова закрита спортна зала, научи Varna24.bg. Новината съобщи в социалната мрежа кметът на града Свилен Шитов.

"Щастлив съм да съобщя, че най-накрая в Девня ще има зала за спорт на закрито. Това ще стане възможно, след като Министерският съвет взе решение по бюджета на Общината да бъдат преведени 300 000 лева за "Ремонт, реконструкция и обзавеждане на сграда, предназначена за спортна зала“.

Тази сграда към момента се намира в окаяно състояние, но ще бъде напълно преобразена. Благодарение на отпуснатите средства ще бъде направен пълен ремонт, а помещението ще се използва за различни видове спорт. С постановление на Министерския съвет, нашата Община получава общо 1 млн. лева. Останалите 700 000 лева от сумата ще бъдат предназначени за друг важен ремонт. Става въпрос за реконструкция на участък от бул. "Съединение", в отсечката между кварталите "Девня – 1“ и "Девня – 2"", написа Шитов.

Виж коментарите (3)
Още новини от Регионални новини:
Министър Милошев обсъди перспективи за развитието на район Странд...
Строят 28 вили в района на защитена зона
Започва делото срещу убиеца от Прилеп
Млада двойка не хареса живота в града, осъществиха мечтата си за ...
Дни на отворените врати на детските заведения в Добрич 
Масов бой с бухалки и метални тръби, четирима ранени и един задър...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).