Добрата новина: Девойка подарява балната си рокля на момиче в нужда

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
12:14 / 30.01.2018
4804
Красиво момиче от Балчик е решило да зарадва бъдеща абитуриентка в нужда с прекрасната си бална рокля, която смята да подари, научи Varna24.bg от самата нея. 

За благородните си намерения Теодора сподели следното: "Реших да я подаря на някое момиче, което няма възможност да си купи рокля, понеже всеки заслужава да бъде щастлив на този ден, а именно затова сме добрите хора да помагаме. Любимата ми рокля е. Аз се чувствах прекрасно с нея, мисля че още някой го заслужава, затова предавам нататък!".

Теодора е на 19 години, от Балчик, учила е в хореографска паралелка в Добрич. Тя сподели, че няма да се довери сляпо на проявения интерес към подаръка, а внимателно ще проучи дали момичето, което иска роклята действително се нуждае от нея, като ще се допита до близки и приятели, които да гарантират, че красивата рокля ще отиде при правилния човек. 

Всеки, който проявява интерес към благородния жест на Теодора може да се свърже с нея във Фейсбук на нейния профил.  

Припомняме, че със съдействието на Varna24.bg едно друго момиче, от Шумен, успя да зарадва Стела от Варна, която загуби своята майка. 

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).