Държавният военен шампионат по волейбол се проведе във Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
14:41 / 27.08.2021
1026
В продължение на четири дни от 24 до 27 август 2021 г. осем армейски отбора спориха за призовите места в Държавния военен шампионат по волейбол 2021 г., който се проведе за седми път в спортната зала на Пункт за базиране Варна от състава на Флотилия бойни и спомагателни кораби - ВМС.

Характерно за тези срещи бе, че и тази година се провеждаха без публика, при стриктно спазване на противоепидемичните мерки. Това не попречи да се  проведат много интересни двубои, като на призовите места се класираха: 

1 място – отборът на Съвместно командване на специалните операции

2 място – отборът на Сухопътни войски

3 място – отборът на Съвместно командване на силите                                                                           

Отборите бяха наградени от Заместник - командира на  Военноморските сили флотилен адмирал Георги Пенев, който връчи купи, медали и спортни топки на победителите. Полковник Невена Митева държавен експерт в дирекция "Социална политика и политика по военно - патриотично възпитание", главен ръководител на шампионата изрази благодарност към участниците за проявения дух и спортсменство.

Бяха отличени с награди за най-добър нападател - редник Станислав Величков от СКСО, за най-добър разпределител - редник Денислав Шлишков от СВ, за най-полезен за отбора - редник Марио Семерджиев от СКСО, за спортсменство - капитан II ранг Светломир Димитров от отбора на ВМС и редник Атанас Атанасов от Сухопътни войски.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).