Дъжд, сняг и силен вятър в Източна България днес

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:36 / 27.01.2024
1131
Днес северозападният вятър отново ще се усили, ще е умерен, временно силен. Облачността ще е по-често значителна. От запад на изток ще има валежи от дъжд и сняг, на повече места в Северна и Източна България. Максималните температури ще са между 3° и 8°, малко по-високи на места в Южна България, в София - около 4°. Това показват данните на НИМХ.

Над планините облачността ще е променлива, по-често значителна. Валежи от сняг ще има на повече места в Стара планина и там ще има условия за виелици. Ще духа бурен, временно ураганен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е около минус 1°, на 2000 m - около минус 6°.

По Черноморието облачността ще е често значителна. На места, главно след обяд, ще има валежи от дъжд, в северните райони ще се примесват със сняг. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималните температури ще са 4°-6°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Изплуваха още подробности за автомелето с ранени край "Маказа", и...
Тежка катастрофа! Моторист е с опасност за живота
Психично болен мъж тормози отново хора във Враца, влизал пиян в м...
Кметът Христов със специален поздрав към шуменци за празника на г...
Заповед: На 14 май тези ученици няма да учат
Евакуираха петима души от горяща лаборатория в Търново, спасиха и...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).