Енерго-Про с мобилни приемни във Варненско

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
10:00 / 06.06.2019
1398
От 10 до 14 юни Енерго-Про организира провеждането на изнесени офиси в нови 20 населени места. Този път специалистите Обслужване на клиенти в компанията ще посрещат посетители в мобилни приемни на територията на област Варна.

В първите два етапа на кампанията за 2019 година екипите на Енерго-Про посетиха общо 60 населени места в областите Велико Търново, Габрово, Русе и Шумен. Бяха обслужени над 2000 клиента на компанията. Най-често използваната услуга, за която посетителите се обръщаха към представителите на Енергото, беше възможността да встъпят в договорни отношения на база придобити имоти от покупко-продажба, по наследство или след доброволна делба. Друга масово търсена услуга беше предоставяне на актуални клиентски данни, което ще гарантира на клиента ефективна комуникация с компанията при необходимост.

Както и в предходните кампании, в изнесените офиси през следващата седмица в област Варна всички клиенти от 20-те населени места отново ще могат да ползват различни услуги на Енерго-Про, без да се налага да пътуват до клиентските центрове в областния град. Специалистите на компанията ще окажат съдействие на всеки клиент в приемните относно смяна титуляр на партида, присъединяване на нов обект към електроразпределителната мрежа и други услуги, които не изискват плащане в брой. Необходимо е клиентът да представи документ за самоличност и документ, удостоверяващ собствеността върху имота, за който се отнася съответната услуга.

Графикът за повеждане на изнесените офиси в област Варна от 10 до 14 юни е публикуван на интернет страницата на компанията на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/Izneseni-ofisi

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).