Есенни празници предстоят във варненска община

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
14:30 / 02.09.2021
1537
От 4 до 6 септември ще се проведат Есенни Празници в Суворово! На паркинга до Фестивален спортен комплекс "Генерал Суворов", в гр. Суворово ще се проведе грандиозен фестивал.

Предстоят три страхотни музикални вечери под звездите! Суворово и гостите на фестивала ще посрещнат Дичо и Бандата, Свет Георгиев и Соня Немска. И трите концерта са с начален час 20:00 часа За доброто настроение на чаканите посетители от цяла варненска област ще се погрижи очарователния водещ Монти.

Организаторите споделят, че за осъществяване на фестивала са получили пълно съдействие от кмета на община Суворово и общинска администрация Суворово.

Споделят, че са подготвили страхотни награди, игри и иновативни забавления. Едно от тях е пяна парти, което не трябва да се пропуска от нито едно дете, както и от феновете на нестандартните развлечения.

За най – малките гости ще има много други игри, подходящи атракциони и лакомства. Там ще ги чака цял лунапарк! Грабвайте усмивките и доброто си настроение и срещата от 4 до 6 септември е на Есенни Празници в Суворово!

Там ще бъдат направени най – хубавите снимки, ще бъдат изживени най – хубавите есенни спомени от 2021г., там ще се изпеят най – добрите песни в любимата приятелска компания, съобщават организаторите.

Късметлии, които ще бъдат изтеглени като победители в различни томболи, ще получат награди – безплатно ползване на атракциони или почерпка.

На Есенни Празници в Суворово може да намерите бира – скара, вкусна фестивална храна, свежи напитки и характерните за фестивалите лакомства.

Фестивалът в Суворово е подобаващо изпращане на лятото на 2021г. и да посрещане на есента с много музика, веселие, емоции, усмивки и повод за един хубав спомен с приятели, семейство и любими хора!

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).