Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Евродепутат и народни представители поздравиха жителите на Ветрино за празника на общината
Автор: Екип Varna24.bg 16:32 / 31.05.2015Коментари (0)2723
©
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев и народните представители от ПП ГЕРБ Красимира Анастасова, Нели Петрова и Ралица Тодорова бяха официални гости на традиционния празник на община Ветрино, който беше отбелязан край хижа "Яйла" в с. Ягнило. За събитието пристигнаха кметът на община Вълчи дол Пенка Йорданова и кметът на община Каспичан Милена Недева, общински съветници, представители на различни институции.

Празникът започна с водосвет за здраве и благополучие и продължи с богата концертна програма.

Кметът на Ветрино Димитър Димитров приветства жителите и гостите на общината, която днес отбеляза 36 години от създаването си. "Работим активно за подобряване на инфраструктурата. През тази година почти всички села в общината ще бъдат с обновени и модерни площади. Извършват се ремонти в детски градини, здравни служби и кметства. Разширява се мрежата от спортни и детски площадки на територията на цялата община. Продължаваме разработването на нови проекти, за които ще кандидатстваме за европейско финансиране", отчете Димитър Димитров.

"Членството в Европейския съюз открива пред българските общини отлични възможности за реализацията на проекти, които чувствително подобряват инфраструктурата, бизнес средата, условията за стопанско развитие, за образование, спорт и култура. С подкрепата на национално ниво и инициативността на общината Ветрино също може да се възползва от европейската солидарност и да надгради постигнатото", подчерта евродепутатът Емил Радев и пожела на жителите на Ветрино много здраве, повече добри каузи и успешни дела.

От името на народните представители от ПП ГЕРБ Красимира Анастасова също изтъкна, че "с помощта на държавната и с активността на местната власт положителните резултати са факт във всяка сфера на стопанския и обществен живот". "С далновиден управленски подход, с ефективни проекти по европейските програми, и с всеотдайна работа Ветрино утвърждава своя модерен съвременен облик, предлага добри перспективи за инвестиции и професионална реализация, подходяща среда за развитие на младите хора", заяви в приветствието си варненският депутат.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Изчезна 12-годишно дете от Перник
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: