Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Фестивал край Варна ще събере талантите на България
Автор: Екип Varna24.bg 11:14 / 11.06.2024Коментари (0)1624
©
На 16 юни 2024 г. първата столица на България, град Плиска, ще приветства на една сцена над 240 талантливи малчугани. Поводът е второто издание на "Асамблея на талантливите деца“, организирано от Музикална школа “Моника Ла Ре Ми", част от Националното сдружение "Клуб Плиска представя“.

Това вълнуващо събитие е за млади таланти на възраст от 5 до 18 години от цялата страна, като са десетки участниците от областите Варна, Добрич, Шумен, Търговище, Разград и Русе.

Пилотното издание на Асамблеята бе изключително успешно и на него се изявиха 80 участници. Тази година интересът към инициативата нарастна три пъти и празникът ще се проведе на по-голяма сцена на централния площад в старопрестолния град. Асамблеята ще предложи разнообразна програма, включваща концерти, театрални изпълнения, игри, спортни активности и други инициативи.

Концертната част ще започне с изпълнения на певци от Музикална школа "Моника Ла Ре Ми“, лауреати на международни конкурси. В програмата са включени изпълнения на таланти от държавни и частни училища, школи по изкуства и читалища. На сцената ще се представят певци, състави за народни танци, модерен балет, мажоретен състав и театрална студия. Предвидена е изложба на картини, дърворезба и керамика, изработени от деца. За участниците са организирани творчески ателиета по рисуване и ръчна изработка.

Фестивалът ще бъде целодневен празник на открито, изпълнен с музика, танци и цветове. Събитието е с вход свободен за посетителите. В неделния ден организаторите са предвидили томболи и състезания с атрактивни награди, предоставени от спонсорите. “Асамблея на талантливите деца" 2024 се организира със съдействието на кметство Плиска и Община Каспичан.

Музикална школа "Моника Ла Ре Ми“, част от Националното сдружение "Клуб Плиска представя“, организира детски школи по изкуства в различни направления като вокално майсторство, сценично представяне, сценично изящество и модно дефиле, говорна техника и правилна дикция, както и занимателни игри и тематични рождени дни.

Партньори на фестивала са Montstroy Ltd, “Херти“ АД, Русенски университет "Ангел Кънчев“, Raya Toys, Уча.се, “Пуфомания" ЕООД и други утвърдени брандове.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Олимпийски игри в Париж 2024
Хороскоп за деня
Лято 2024
Лоша инфраструктура във Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: