ГЕРБ-Аврен започна подготовката си за евроизборите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:40 / 14.02.2019
1537
Организацията на ГЕРБ в община Аврен започна подготовката си за европейските избори.

"Ефективната работа на евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП ни дава увереност за предстоящия вот. Представителите ни в Европейския парламент доказаха, че отговорно защитават интересите на България", заяви на провелата се среща общинският ръководител на ГЕРБ и кмет на Аврен Емануил Манолов. Той посочи като добри примери за постигнатите резултати инициираната програма срещу двойните стандарти при храните в ЕС, успешната кампания срещу пакета "Мобилност", с която бяха защитени българските превозвачи, както и извоюваното увеличение на финансирането за България през следващия програмен период.

"Да не допускаме фалшивите новини да надделеят над здравия разум", призова Манолов и припомни, че това е кауза, на която посвети усилия и българският еврокомисар Мария Габриел, чийто ресор е "Цифрова икономика и цифрово общество".

"България се ползва с уважението на своите европейски партньори и се утвърди като лидер и гарант за стабилност и сигурност на Балканите. Добил в исторически план славата на барутен погреб, днес регионът ни има ясни перспективи за развитие чрез интеграцията на Западните Балкани, която влезе в дневния ред на ЕС именно по време на българското европредседателство. Успехите на правителството на премиера Бойко Борисов и на представителите ни в европейските институции се признават от всички, затова доверието на ЕС е големият залог на евровота през май", коментира Манолов.

Той постави акцент и върху успешно реализираните от общините европроекти, които осигуряват преки ползи за хората. "В община Аврен например сега предстои ремонт на детската градина в с. Приселци, за който спечелихме финансиране по Програмата за развитие на селските райони", информира Емануил Манолов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).