Инициатива "Подарък за всяко дете“ поде съпругата на девненския кмет

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:32 / 19.12.2016
2370
Благотворителна инициатива в подкрепа на семейства, изпитващи материални затруднения, организира съпругата на кмета на Девня Свилен Шитов. Идеята е всяко дете от индустриалното градче да получи подарък на Коледа. За целта Николина Шитова дари богат асортимент от играчки и детски книжки в Пункта за предоставяне на дрехи и вещи за бита, който се помещава в социалните жилища в кв. "Девня-2".

Повечето предмети за детски забавления, които дари кметската съпруга, са чисто нови. Има и употребявани, но те са в много добро състояние. Еднакво е количественото съотношение между играчките, подходящи за момиченца и за момченца. Сред тях има изключително примамливи и иначе скъпоструващи вещи като детска пералня, тоалетка за грим, кукли, плюшени играчки, колички за каране, влакчета, камиончета, монокъл и много други.

Всеки родител от Девня, който изпитва затруднения да закупи коледен подарък на детето си, може да се отбие до Пункта, за да избере играчка или книжка. Работното време на центъра е всеки делничен ден от 9 до 17:30 часа. Социалните служители благодариха на Николина Шитова за хуманния жест, а тя от своя страна си пожела всички деца да изкарат една щастлива и незабравима Коледа със своите семейства.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).