Изловиха мъж, блудствал с 14-годишно дете край Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
16:18 / 13.10.2023
1004
Съдът уважи внесено искане от прокуратурата за налагане на най-тежката мярка за процесуална принуда по отношение на 32-годишен мъж, привлечен като обвиняем за блудствени действия, извършени с ненавършило 14-годишна възраст момиче. Спрямо него са предявени обвинения, че на 10 октомври т.год., в гориста местност край село Кичево е извършил действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на малолетно момиче. Деянието е престъпление по чл. 149, ал. 1 от НК, наказуемо с лишаване от свобода от една до шест години.

От събраните материали по делото до настоящия момент, съдът приема, че може да се формира обосновано предположение, относно съпричастността на обвиняемия към престъплението, за което е привлечен към наказателна отговорност.  Съдът намира още, че е налице не хипотетична, а реална опасност при вземане на мярка за неотклонение различна от "Задържане под стража“, обвиняемият да извърши друго престъпно деяние.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Да не се изплашите, ако се намирате край Шабла в следващите дни. ...
Млада дама нападна с пръчка мъж на булевард в Шумен
Криминално проявен буйства, чупи прозорци и обижда в болницата в ...
Хванаха пиян водач да шофира в Нови пазар
Ето какво е състоянието на простреляното от полицай 19-годишно мо...
Украинец е нападателят от златарското ателие в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).