Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Какво обеща Свилен Шитов за новия си мандат?
Автор: Екип Varna24.bg 13:17 / 29.10.2019Коментари (0)2229
©
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Девня Свилен Шитов, който победи с рекорден за страната резултат, реализира активна предизборна кампания. В нея той заложи на открития диалог с гражданите от всички населени места на общината, като системно информираше за акцентите от предизборните си срещи на профила си във "Фейсбук“.

Като цяло кампанията на Шитов се отличаваше със своята непринуденост, конструктивен дух и толерантно отношение към всички участници в предизборната надпревара. Тя се разгърна в два основни стадия. В първия кандидат-кметът заложи на свободния диалог с гражданите, с които се срещаше на открито – по улици, пред магазини и жилищни блокове, в села и махали. Вторият етап имаше по-делови характер и се отличаваше със своя лекционен формат. Основен спътник на кандидат-кмета бе мултимедията, благодарение на което гражданите добиха ясна представа за проектите, на които залага за втория си мандат.

"Девня - древна и модерна“ проследи изкъсо предизборната кампания на Свилен Шитов и систематизира основните му обещания. Някои от тях, като рехабилитацията на бул. "Съединение“, подмяната на уличното осветление, разширението на видеонаблюдението, изграждането на футболен стадион и градски плувен басейн, ремонта на Музея на мозайките и реставрацията на античния амфитеатър, са със значение за цялата община и региона, а други са важни предимно за жителите на отделните квартали и села.

КВАРТАЛ "ДЕВНЯ 1“

Изграждане на модерен търговски център, чакалня с тоалетна на автобусната спирка, нови детски площадки и подмяна на водопровода на ул. "Пирин“, разширяване на паркинг зоните, асфалтиране, нови тротоари на ул. "Христо Ботев“ , облагородяване на междублокови пространства, основен ремонт и саниране на двете детски градини и др.

КВАРТАЛ "ДЕВНЯ 2“

Футболен стадион, градски плувен басейн, закрита спортна зала, мултифункционално спортно игрище, нови търговски площи, дооборудване и доозеленяване на парка, православен храм, разширяване на видеонаблюдението, облагородяване на междублокови пространства и др.

КВ. "РЕКА ДЕВНЯ“, "ХИМИК“, ГЪБЕНА МАХАЛА

Доизграждане на битовата канализация на улиците "Момчил Войвода“, "Марцианопол“ и "Константин Иречек“, подмяна на водопроводите на улиците "Марцианопол“ и "Владислав“, ремонт на читалище "Отец Паисий“, фитнес зала, мултифункционално игрище за футбол, баскетбол и волейбол, изграждане на ново улично осветление, подобряване на обществената среда и др.

КВАРТАЛ "ПОВЕЛЯНОВО“

Изграждане на две модерни паркови зони с различни атракциони, пълна рехабилитация на бул. "Съединение“, основен ремонт и саниране на Младежкия дом, нова сграда за читалище "Съзнание“, присъединяване на блокове 1, 2 и 3 към битовата канализация, доизграждане на битовата канализация на улиците "Дружба“, "Рибарска“ и "Заводска“, подмяна на водопроводите на бул. "Съединение“ и улиците "Александър Стамболийски“, "Рибарска“ и "Заводска“, подмяна на уличното осветление, облагородяване на междублокови пространства и др.

СЕЛО КИПРА

Асфалтиране на улици, ремонт на читалище "Христо Ботев“, доизграждане на битовата канализация, дооборудване на детските площадки, подмяна на уличното осветление и др.

СЕЛО ПАДИНА

Модерна детска площадка, асфалтиране на улици, урегулиране на транспортната схема до Варна и др.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (417) 14%
Добре, но можеше и по-добре (392) 13%
Не се справи (573) 19%
Пълна трагедия (1607) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: