Кметът на Каварна представя уникална рок колекция

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:26 / 01.07.2014
430
На 5 юли от 17:00 ч. в х-л Фламинго Гранд в к.к. Албена, ще бъде открита изложба на музикалната колекция на кмета на Каварна - Цонко Цонев.

В продължение на два месеца - юли и август, гостите в Албена ще има възможността да се докоснат до ценната колекция, която съдържа подаръци, получавани през годините от гостуващите рок банди и изпълнители в крайморския град.

Част от експонатите е китарата, която рок гигантите Manowar са подарили през 2007 г., подписана от цялата група, което се случва изключително рядко. Нещо повече: един от подписите е на барабаниста Скот Каламбас, който почина преди две години. Вторият експонат също е изключителен. Това е бас китарата на Глен Хюз, с която свири през 2009 г. в Каварна. Музикалният инструмент носи марката на Глен Хюз, която се продава в целия свят. Най-ценният и вероятно уникален не само за България подарък, който Цонев е получавал на сцената в Каварна, е златния албум Burn на Deep Purple - един от едва 50-те изработени екземпляра.

На откриването ще присъстват кметът на Каварна - Цонко Цонев, Наско от Б.Т.Р и легендарният John Lawton.

От 21:00 ч. е началото на първия голям концерт, който Албена ще подари на своите гости. На открита сцена до хотел Добруджа ще излязат Б.Т.Р. и John Lawton.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Жена е с опасност за живота заради нелепа грешка при паркиране
За реставрация: Правителството отпуска близо 3,3 млн. лв. за три ...
Кметът на Стара Загора: Работата на комплекс "Марица-изток" и зап...
Хванаха шофьора, който блъсна бус на АМ "Тракия" и избяга
Опасна маневра в Кресненското дефиле! Ето какво направи шофьор на...
Полицията на крак! Психично болен мъж взе заложници


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).