Млад мъж загина в адска катастрофа, 18-годишен бере душа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:28 / 04.11.2017
2029
Мъж на 32 години е загинал в тежък пътен инцидент, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в Шумен. Малко след 23.00 часа снощи е получен сигнал за катастрофа на пътя Шумен - Велики Преслав, малко след кв."Дивдядово". На място веднага са пратени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ. Установено е, че водач на лек автомобил "Фолксваген Пасат" с шуменска регистрация се движил в посока към Велики Преслав, навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в идващия лек автомобил "Опел Корса" с варненска регистрация.

Водачът на опела К.И./32 г./ от село Кочово е загинал на място. В МБАЛ Шумен е откаран водачът на фолксвагена. 18-годишният Т.Б. от село Хан Крум е настанен за лечение в "ОАИЛ" с мозъчен кръвоизлив и опасност за живота. Работата по изясняване на причините за инцидента продължава. Образувано е досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).