Младеж от Девня се нуждае от нашата помощ, за да живее пълноценно!

Автор: Пламена Николова
Коментари (2)
12:50 / 18.11.2020
1781
Младеж се нуждае спешно от нашата помощ, за да получи шанс за нормален живот, научи Varna24.bg от споделен призив от кмета на Девня Свилен Шитов, който гласи следното: 

"22-годишният Александър Маринов от Девня наскоро бе диагностициран с хронична бъбречна недостатъчност, 4-та степен. След кратък болничен престой той започва хемодиализно лечение.

За да получи шанс за нормален живот обаче, Александър се нуждае от бъбречна трансплантация. Близките му имат желание да станат донори, ако има съвместимост. Надеждата им е Александър да се оперира в турска болница.

Първоначалната оферта за трансплантацията и изследването на пациента и на донора възлиза на 44 000 лева. Но други болни с бъбречна недостатъчност, преминали по същия път споделят, че сумата за подобно лечение и разходите по възстановяването след това, могат да достигнат до 100 000 лева. Тази сума е непосилна за семейството на Александър.

Скъпи приятели, обръщам се към Вас и към всички, които искат да помогнат на този млад човек от Девня. Вярвам, че и този път ще успеем да се обединим в името на благородна кауза. Нека заедно да помогнем за събирането на средствата. Винаги съм бил отворен към подобни кампании в помощ на нуждаещи се. Нека и сега да дадем своята подкрепа, дарявайки средства, всеки според възможностите си. Благодаря на всички, които ще се включат в това благородно дело! Бъдете здрави!

Средства за лечението на Александър могат да се превеждат по банков път чрез специално разкрита сметка. Има и поставени кутии за дарения в редица търговски обекти в града, както и в административната сграда на Община Девня".

Сметката на името на АЛЕКСАНДЪР МАРИНОВ МАРИНОВ е в Банка ДСК

Сметка: 0000000027521219

Валута: BGN

IBAN: BG54STSA93000027521219

BIC: STSABGSF

Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
Млада двойка не хареса живота в града, осъществиха мечтата си за ...
Дни на отворените врати на детските заведения в Добрич 
Масов бой с бухалки и метални тръби, четирима ранени и един задър...
След срутването на подпорна стена: Продължава разчистването на АМ...
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).