Мрак и кал плашат жители на Константиново

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:13 / 24.03.2011
1044
Жителка на Константиново се оплака от липсата на улично осветление и нормални улици в покрайнините на селото, както и от нулевата реакция на кмета Васил Дюлгеров по проблема. На приемна на председателя на Общинския съвет тя обясни, че въпреки че имотът й е в регулация, улицата, на която живее, съществува поне на хартия, пари за асфалт и елементарно благоустрояване никога няма.

За сметка на това напълно безсмисленото осветление в нощните часове на спортната площадка в селото светело цяла зима, при положение че никой не я използва. Гражданката, която нарочно се преместила в Константиново заради чистия въздух и спокойствието, допълни, че семейството й само е насипало чакъл и издигнало стълб за лампа с помощта на съсед, за да улесни кметството.

В крайна смета обаче Дюлгеров продължил да не прави нищо, макар че възможност за благоустрояване предвиждат и програмите на ЕС. Между другите проблеми на населеното място, които бяха посочени, са лошото състояние на дерето и липсата на нормална спирка за една от линиите, обслужващи придвижването до Варна.

Председателят на Общинския съвет Николай Апостолов избегна да даде обещание, че нещата в Константиново ща се подобрят до края на годината, защото бюджетът на общината вече е гласуван, а в него няма предвидени пари за подобни дейности.

Източник: в. Народно дело

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Мъж пробва да счупи рекорд! Хванаха го да шофира с 4,25 промила а...
Стана ясна причината за тийнейджърското меле в Габрово
Отново меле на пътя Варна-Русе, пострадала е жена
Организират футболен турнир, каузата е благородна
Задържаха жена, пробола с ръжен мъжа си
Шумен отбеляза Гергьовден с фолклорен концерт


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).