Мъж с нож сътвори суматоха на автогарата в Шумен, налетя да хапе полицаи

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (1)
11:13 / 20.08.2019
1921
47-годишен криминално проявен жител на село Белокопитово бил задържан от полицейските служители снощи след получен сигнал, че заплашва с хладно оръжие жители на Шумен в района на автогарата. По време на задържането му е оказал яростна съпротива и е нанесъл удари с крак в областта на корема и ребрата на полицейски служител.

Около 22:30 часа в дежурната част на полицията е приет сигнал, че на автогара- Шумен мъж държи демонстративно нож в ръката си и отправя закани към непознати. На място бил пратен полицейски екип, но не бил установен. Дадено било описание на мъжа и е направен обход в района. На една от пейките на входа на Градската градина бил забелязан мъж със същото описание. Извършена му била проверка, по време на която от джоба на връхна дреха бил иззет нож. Отказал да даде документ за самоличност, започнал да отправя обиди към полицейските служители. Оказал яростна съпротива по време на задържането, като нанесъл удар по коляното на единия полицай. Ритнал с крак другия в областта на корема и ребрата, правил опит да ги хапе.

Изяснена била самоличността му - криминално проявен и осъждан многократно за грабежи, кражби, побой, проникване в чужди имоти през нощта, хулигански прояви- някои  придружени със съпротива срещу орган на властта. В.В. бил задържан за срок до 24 часа в РУ- Шумен за извършено престъпление по чл. 325 ал. 2 във връзка с ал. 1 от НК. Образувано е досъдебно производство.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).