Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
На 1 юни децата ще се радват на безплатен воден парк
Автор: Екип Varna24.bg 15:57 / 31.05.2018Коментари (0)2689
©
На 1 юни – Денят на детето, в аквапарк "Aquapolis" всички деца до 16-годишна възраст ще се забавляват безплатно. Водният парк отваря врати в петък в 10 часа и ще очаква най-малките си приятели и техните родители.

"Aquapolis" открива летния сезон със специални отстъпки. До 15 юли варненци и гостите на града могат да се възползват от семейните пакети за посещение в аквапарка. Предвидени са отстъпки за семейства с едно, две и три деца.

Освен ценови промоции, аквапарк Aquapolis ще предлага през целият летен сезон провеждане на детски рождени дни, организиране на тематични партита и семейни празници. Сред гамата от услуги на аквапарка за първа година ще се предлага и провеждане на корпоративни събития. Вече има запитвания от няколко компании, които планират фирмени прояви в края на летния сезон, през месец септември.

Атракционен парк “Акваполис" — най-красивият воден парк в Източна Европа, е и първият в България, изграден в уникален мавритано—средиземноморски стил. Водният парк е разположен в гората с неповторим изглед към морето и целия курортен комплекс. Изграден на площ от 40 000 кв. м., той съчетава естествена паркова среда с редица изкуствено създадени елементи - басейни, водни пързалки, джакузи, шадравани и водопади, старинни кули и руини.

В Акваполис могат едновременно да се забавляват повече от 3000 посетители.

Гостите на атракционен парк "Акваполис“ Златни пясъци, могат да се забавляват и сред разнообразните съоръжения в комплекса:

-          Открита 2 метра широка пързалка с наподобяващ речен воден поток, наречена Дива река, по която посетителите се спускат с рингове по изпълнената с извивки и неравности река.

-          Права широка 2 метра пързалка, наречена Ниагара, по която също спускането става с рингове, като се преминава през бабуни с максимална скорост от 50 км/ч.

-          Две напълно затворени тъмни тръби - Черна дупка , по които гостите се спускат с рингове, преминавайки през неочаквани завои, проблясват на места с пулсиращи светлини.

-          Четири-пистовата пързалка - Слалом е голямо забавление за група приятели, които са предизвикани да се състезават.

-          Най-вълнуващото преживяване в Акваполис е високоскоростната пързалка тип Камикадзе. Тя е за хора със силни усещания. Изстрелването от нея става от платформа на височина 18 метра с максимална скорост от 60 км/ч.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: