На хулигана от влака Варна - Шумен ще му се стъжни

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:20 / 23.10.2018
2419
За срок до 72 часа Районната прокуратура в Шумен е задържала 31-годишния Емил М., след като го е привлякла като обвиняем за хулиганство в пътнически влак и закана с убийство към кондукторката. Утре прокуратурата ще внесе искане в съда за определяне мярка за неотклонение "Задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

31-годишният Емил се качил в пътническия влак Варна – Шумен от спирка Калугерица. При проверка на билетите било установено, че мъжът пътува без билет. Отказал да си закупи билет от кондукторката във влака. За инцидента с нередовния пътник бил уведомен началникът на влака, а на пътника му било заявено от служебното лице, че трябва да слезе от вагона на следващата спирка.

Обвиняемият започнал да буйства, отправил закана към 41-годишната кондукторка. Блъснал вратата на вагона, от което стъклото паднало и едва не наранило жената. На спирка Шумен полицейски служители отвели 31-годишния Емил от влака. Той е осъждан многократно, включително за хулиганство и нанасяне на телесна повреда, както и за кражби и грабеж.

Районната прокуратура в Шумен му е повдигнала две обвинения – за престъпление по член 325, ал. 5, във връзка с ал. 1 от НК, извършено при условията на опасен рецидив, и по член 144, ал. 3, във връзка с ал. 1 от НК.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Млада двойка не хареса живота в града, осъществиха мечтата си за ...
Дни на отворените врати на детските заведения в Добрич 
Масов бой с бухалки и метални тръби, четирима ранени и един задър...
След срутването на подпорна стена: Продължава разчистването на АМ...
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).