Наемател на плаж обясни защо сянката е само 40 лева, а не 80

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (13)
09:28 / 02.07.2019
1674
40 лева за шезлонг на плажа на Черноморец. Толкова е платил турист, който публикува касовия бон в социалната мрежа, за да го види цяла България. "Да, бележката е истинска, толкова струва сянката на един комплект от два шезлонга и чадър", коментира Милен Янков, наемател на плажа. Той допълни, че толкова струва комплектът, нает на най-хубавата част от плажа - така наречената ВИП зона.

"На тази цена се продават четири такива комплекта, останалите са по-евтини. 50% от плажа, разбира се, е свободна зона", заяви той. "Никой досега не се е впечатлявал, след като тези места на плажа са били високи от 40 години насам", коментира Янков.

"Дори и тази цена е в пъти по-ниска, ако аз искам да получавам добра икономическа изгода от  дейността си на този плаж. Плащам почти 120 000 лева наем за този плаж всяка година", посочи той и допълни, че за да избие тези пари би трябвало да сложи цена над 80 лева. "Работя на загуба, но това не ми пречи да дотирам тази си дейност", посочи Янков пред Нова тв.

Виж коментарите (13)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).