Намериха млада жена с тежки наранявания на жп линия! Пътувала с влак от Варна за Попово

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:51 / 09.11.2018
11188
Вчера, около 10,10 ч. в РУ-Попово, е получен сигнал на тел. 112 от служител на НК “Железопътна инфраструктура“, че на около 1500 м западно от жп гара Попово – на железопътния път София-Варна, е намерено тяло на жена.

В резултат на проведени оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия е установена самоличността й – 31-годишна жена от с. Глогинка, община Попово. Установено е също, че жената е пътувала с бърз влак от гр. Варна за гр. Попово. При извършения оглед на местопроизшествието са установени множество охлузвания и наранявания по тялото й.

Откарана е в МБАЛ-Търговище, където е настанена в ОАРИЛ с опасност за живота й. Причините за възникване на инцидента са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 128 от Наказателния кодекс по описа на РУ-Попово.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).