Неочаквано почина шеф на емблематичен ресторант в Бургас !

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
23:12 / 18.07.2022
2403
Голяма трагедия отне живота 36-годишен мъж. Тодор Арабаджиев от село Черни връх, община Камено загина при зверска катастрофа, след като заби управлявания от него автомобил Алфа Ромео в крайпътно дърво, съобщава Флагман.

Инцидентът е станал вчера малко преди 13:00 ч. на пътя Средец-Бургас. Младият мъж се движел в посока областния град, вероятно пътувал за работа. По неустановени причини той е загубил управление над возилото, след което последвал зверският удар, от който колата буквално е смляна, а Тодор е издъхнал на място. 

По информация на изданието той е служител на култовата верига Dock 5, която управлява едноименния луксозен ресторант и най-голямата дискотека, намиращи се на територията на Морската гара в Бургас. От няколко месеца Тодор Арабаджиев е заемал високата позиция на управител. Бил е изключителен професионалист, амбициозен, който непрекъснато се развивал. 

"Тодор от много години се занимава с ресторантьорство. Работел е във висок клас заведения както у нас, така и в чужбина. Дълги години е бил в София, но преди няколко години се върнал, за да продължи кариерното си развитие в Бургас. Първоначално работеше като сервитьор в емблематичния ресторант DOCK 5 на Морска гара, а впоследствие стана и управител на заведението“, разказали негови колеги. 

Хората в село Черни връх, където 36-годишният мъж живеел, също са съкрушени от новината за кончината му. Населеното място днес буквално е потънало в траур. 

"Не мога да повярвам, това е голяма трагедия. Тодор бе уникален човек – голяма душа, усмихнат, услужлив, винаги готов да помогне на всеки. Един прекрасен младеж“, ридаят съседите му.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).