Непълнолетен "шофьор" помля патрулка при луда гонитба във Варненско

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
14:03 / 05.04.2018
7304
На 3 април, около 23:15 часа, в гр. Бяла, на ул. «Съединение», полицейски патрул предприема действия за проверка на «Фиат», като подава светлинен и звуков сигнал към водача. Същият не се съобразява с полицейското разпореждане и продължава да се движи. Служителите на ОД на МВР – Варна предприемат следване на автомобила, като опитват да го забавят и спрат. Водачът на фиата не се съобразява с разпорежданията и продължавайки своето движение, нанася материални щети по служебния полицейски автомобил. Направени са още няколко опита да бъде спрян автомобилът, като, в гориста местност до Рудник, действията на полицейските служители дават резултат.

При последвалата проверка е установено, че водачът на превозното средство е непълнолетно момче от същото село, което е неправоспособно. В автомобила са пътували още три непълнолетни момчета – две от с. Рудник и едно от Бяла. Момчетата са задържани за срок до 24 часа, като след разпит са предадени на родителите им.

По случая има образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Министър Милошев обсъди перспективи за развитието на район Странд...
Строят 28 вили в района на защитена зона
Започва делото срещу убиеца от Прилеп
Млада двойка не хареса живота в града, осъществиха мечтата си за ...
Дни на отворените врати на детските заведения в Добрич 
Масов бой с бухалки и метални тръби, четирима ранени и един задър...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).