Невена Илиева е новият районен прокурор на Девня

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:49 / 27.07.2016
797
Днес окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров връчи акта за встъпване в длъжност "Административен ръководител - районен прокурор" на Районната прокуратура в Девня на прокурор Невена Илиева. Тя беше избрана единодушно на заседание на прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет на 20 юли 2016 г.

Невена Илиева е магистрат с над 18 години стаж в органите на съдебната власт. Започва професионалната си кариера като следовател в Окръжния следствен отдел в Окръжната прокуратура във Варна през октомври 1998 г. С решение на ВСС от януари 2006 г. е назначена на длъжността "прокурор" в Районна прокуратура-Девня, която заемаше до настоящия момент.

Окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров пожела професионални успехи в ръководството на Районната прокуратура в Девня на прокурор Невена Илиева, която е с ранг прокурор в Апелативна прокуратура.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Пожар гори на крепостта Царевец
Хиляди руснаци и украинци са се заселили в Бургаско само за годин...
Приключи сагата с барикадиралия се в дома си бивш полицай
Автомобил на НСО катастрофира край Аксаково - Кирил Петков е бил ...
Започва най-мащабният ремонт на Дюлинския проход
Зловещо убийство: Откриха обгорени тленни останки на мъж


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).