Община Белослав ще бъде домакин на поредица забавни събития

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:39 / 22.08.2014
582
През месец септември община Белослав ще бъде домакин на поредица забавни събития, част от "Промоционална кампания на риба и рибни продукти". Събитията в рамките на проекта ще се проведат на територията на град Белослав, село Страшимирово, село Езерово и село Разделна. Посетителите ще имат удоволствието да участват в предвидените - риболовно състезание, дегустации на риба и рибни продукти, да участват в кулинарно състезание, образователни семинари или да се насладят на изложението на риба и аквакултури. За най-малките ще бъде организиран детски карнавал. Събитията ще се проведат в периода 03 - 14 септември и включват разнообразни награди за посетителите, концертна програма и много настроение с известни естрадни изпълнители и артисти.

Дейностите са част от проект "Промоционална кампания на риба и рибни продукти"в Община Белослав, който се финансира по мярка 3.4."Развитие на нови пазари и промоционални кампании" по приоритетна ос №3 "Мерки от общ интерес" по Оперативна програма за развитие на сектор"Рибарство", съфинансиран от Европейски фонд за рибарство и Република България. Проектът е насочен към промотиране и популяризиране на продуктите от риболов и аквакултура, за повишаване потреблението от вътрешния пазар на продукти от риболов и аквакултури, подобряване техния престиж, а така също и на целия сектор "Рибарство".


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Ето какво е състоянието на простреляното от полицай 19-годишно мо...
Украинец е нападателят от златарското ателие в Бургас
Това е машинистът, срязал спирачките на влака Лом - Брусарци, ето...
За втори път отмениха домашния арест на брата на бившия кмет на О...
Полицай простреля 19-годишен след гонка
Жена е с опасност за живота заради нелепа грешка при паркиране


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).