Община Девня монтира ново осветление в квартал "Повеляново"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:47 / 17.03.2017
2254
Девненският квартал "Повеляново" се сдоби с 4 нови осветителни тела, тип "глобус", след като граждани се оплакаха на кмета Свилен Шитов от мрака, който бе обхванал централния площад пред Младежкия дом. Оказа се, че причината за тъмницата е в местен вандал на зряла възраст, който стреля с въздушната си пушка по уличните лампи, а полицията още не може да го идентифицира, въпреки че повеляновци знаят кой е той.

Новите осветителни тела са светодиодни (LED), което е гаранция за отлично качество на цвета и дълъг живот (около 50 000 часа), стига да не бъдат унищожени преждевременно. Затова апелът на местната власт към гражданите е да пазят общинското имущество и да сигнализират незабавно органите на реда, ако станат свидетели на вандалска проява.

Кметът Свилен Шитов обеща, че общината ще устрои една стаичка в Младежкия дом в квартал "Повеляново", за да може районният инспектор да стои там в работното си време, а не гражданите да се разкарват до полицейското управление в кв. "Река Девня".


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).