Община Девня насърчава милосърдието и благотворителността

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:33 / 24.08.2016
833
По инициатива на кмета на Девня Свилен Шитов от няколко месеца в града функционира общински пункт за предоставяне на дрехи и вещи за бита за нуждите на хора, изпаднали в затруднено положение. Той се помещава в сградата на социалните жилища в кв. "Девня - 2" и работата му започна да оправдава очакванията на общинското ръководство.

За около 5 месеца 22-ма души са откликнали на призива на местната власт да дарят дрехи и вещи, които общински служители разпределят на нуждаещи се хора. Така например 4 деца, настанени в приемни семейства преди дни, получиха дрехи от дарителския пункт. Периодично се предоставят играчки и облекло за деца от семейства с материални затруднения, както и на хора в неравностойно положение.

Всеки, който желае да дари в пункта своя дреха или вещ за бита, може да направи това от понеделник до петък, в интервала от 15 до 19 часа. Телефон за връзка: 0885 94 20 94 - Снежана Дянкова.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Автомобил на НСО катастрофира край Аксаково - Кирил Петков е бил ...
Започва най-мащабният ремонт на Дюлинския проход
Зловещо убийство: Откриха обгорени тленни останки на мъж
57-годишен мъж от село Новачене е изчезнал след скандал 
Калин Стоянов: Собственикът на оръжието, с което дете рани друго ...
Калин Стоянов: Превишена скорост е очевидната причина за тежката ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).