Определиха неохраняемите плажове по Черноморието край Добрич

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:01 / 10.05.2012
542
С нарочна заповед областният управител на Добрич определи неохраняемите плажове в областта за летния сезон. Общо 21 трябва да бъдат обозначени като неохраняеми, като това трябва да направят кметовете на общини.

На практика от заповедта на губернатора е видно, че всички плажове на територията на община Шабла за поредна ще бъдат без надлежната охрана от спасители и медицинско лице. Без стопани са още плажът в "Русалка", централния плаж на Каварна и една от ивиците в местността "Иканталъка" на територията на община Каварна.

На територията на община Балчик единствено плаж "Робинзон 2" е без стопанин. В момента тече процедура за набиране на оферти за втория търг за плажа в "Русалка", след като на първия търг не бе подадена нито една оферта. От 15 май влиза и забраната за строителство по Черноморието.

Източник: в. "Стандарт"


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Прокуратурата задържа за 72 часа шофьорът, който блъсна и уби мъж...
Повече от 40 минути реанимационен екип към МБАЛ - Благоевград е о...
Повдигнаха обвинение на 37-годишен мъж за убийство на негов позна...
Брутално убийство в Силистра 
Трагедия с 5-годишно дете разтърси Благоевград
Белгиец с алкохол в кръвта помля автомобил на пътя Варна-Бургас, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).