Оставиха в ареста мъж, направил опит да убие съпругата си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:46 / 15.02.2016
562
По искане на Окръжната прокуратура в Търговище днес Окръжният съд в града взе постоянна мярка "Задържане под стража" спрямо 47-годишния Ж.К. , който направи опит да убие съпругата си - престъпление по член 115, във връзка с член 18 от Наказателния кодекс. Съдебното заседание се проведе в болницата, тъй като Ж.К. се възстановява там, след като се самонарани след опита за убийство на съпругата си.

Сигналът е за тежкото престъпление беше подаден на 11 февруари 2016 г. около 10,10 часа, че в магазин в Търговище мъж е намушкал с нож съпругата си, която работела там, а след това направил опит със същия нож да се самоубие. И жертвата, и извършителят бяха настанени в болницата, където и двамата бяха оперирани. Пострадалата се възстановява и вече е разпитана от разследващите.

Малко преди опита за убийство и последвалия опит за самоубийство между двамата съпрузи имало скандал по повод началото на бракоразводен процес. По време на образуваното досъдебно производство стана ясно, че Ж.К. системно е упражнявал насилие над съпругата си.

Той е осъждан два пъти за шофиране в пияно състояние, въпреки че е работел като таксиметров шофьор. Съден е и за кражба.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Ето какво е състоянието на простреляното от полицай 19-годишно мо...
Украинец е нападателят от златарското ателие в Бургас
Това е машинистът, срязал спирачките на влака Лом - Брусарци, ето...
За втори път отмениха домашния арест на брата на бившия кмет на О...
Полицай простреля 19-годишен след гонка
Жена е с опасност за живота заради нелепа грешка при паркиране


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).