Осъдиха руски турист, разхождал се гол из хотел

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:18 / 10.09.2010
541
За нарушение на общоприетите норми на поведение на публично място, Районният съд наложи административно наказание - 200 лв. глоба на руски турист. 60-годишният Валерий Матвеев се изправи пред съда, след като през нощта на 9-ти срещу 10-ти септември смутил и предизвикал възмущението на гостите на хотел "Ривиера бийч" в курортен комплекс "Зл.пясъци". Под влияние на голямото количество изпит алкохол, след полунощ той започнал да се разхожда чисто гол из коридорите на хотела. След направената му забележка от персонала, руският турист се прибрал в стаята си, но около 3 ч. сутринта отново без дрехи предприел обиколка из фоайето на хотела, което наложило намесата на полицията. Чужденецът пристигнал в България на едноседмична морска почивка.

Районният съд наложи паричната санкция на 60-годишният Матвеев, за извършеното от него административно нарушение по чл.1,ал.2 от Указа за борба с дребното хулиганство. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Автомобил на НСО катастрофира край Аксаково - Кирил Петков е бил ...
Започва най-мащабният ремонт на Дюлинския проход
Зловещо убийство: Откриха обгорени тленни останки на мъж
57-годишен мъж от село Новачене е изчезнал след скандал 
Калин Стоянов: Собственикът на оръжието, с което дете рани друго ...
Калин Стоянов: Превишена скорост е очевидната причина за тежката ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).