Полицай от Аксаково близо до приза "Полицай на годината"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:07 / 14.12.2018
3436
Четвърт век от старта на инициативата "Полицай на годината“ се навършиха през тази година. "В човешкия живот четвърт век е време за обучение, време за формиране на характер, време на трупане на опит и време за отговорен избор и достоен път, които всички полицаи са избрали". С тези думи министър Младен Маринов се обърна към присъстващите на тазгодишната тържествена церемония. Той сърдечно благодари на колегите за избора да работят в системата на МВР и ги призова да продължават да изпълняват своята мисия, въпреки всички трудности, които срещат. В обръщението си към наградените  вътрешният министър подчерта, че отличието е  оценка на техния труд и този на колегите им, с които работят в екип.

Служител на Областна дирекция на МВР – Варна се нареди на втора позиция и получи индивидуална награда за своята работа. Инспектор Цветлин Минков – група "Охранителна полиция“ към РУ – Аксаково бе награден от главен комисар Христо Терзийски – директор на ГДНП за проявени от него професионализъм, съобразителност, находчивост и постигнати високи резултати. Благодарение на неговите действия е разкрит въоръжен грабеж на казино във Варна, задържани са извършителите на противозаконно отнемане на автомобил и е установена нива, засята с канабис. 

Инспектор Минков е на 41 години. Работи в системата на МВР от десет години като неговият професионален път минава през Трето РУ на МВР в града, сектор "Пътна полиция", сектор "Общинска полиция" и до днес в РУ – Аксаково.

За него работата в полицейска униформа е възможност и удовлетворение. Възможност да развива себе си в професионално и в лично отношение.

"Общуването с много и различни хора носи със себе си обогатяване и дава нови посоки за развитие", казва Цветлин Минков и добава, че "динамиката и удовлетворението от това да работиш в услуга на гражданите не могат да се сравнят с друго" . Инспектор Минков обича работата в екип и определя себе си като "човек призван да служи в сектор "Сигурност".

Ръководството и съставът на ОД на МВР – Варна поздравяват инспектор Цветлин Минков и му пожелават професионални и лични успехи.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Млада двойка не хареса живота в града, осъществиха мечтата си за ...
Дни на отворените врати на детските заведения в Добрич 
Масов бой с бухалки и метални тръби, четирима ранени и един задър...
След срутването на подпорна стена: Продължава разчистването на АМ...
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).