Полицаи преследваха нагъл шофьор в Шумен

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:01 / 24.01.2019
1800
Двама са задържани, след като не спрели на стоп палка и се опитали да осуетят проверка. Малко преди 15:30 часа днес на бул.“Славянски“ в Шумен полицейски екип забелязал водач на лек автомобил "Алфа Ромео", който се движи без регистрационни номера. Униформеният подал знак със стоп палка на водача, но той подминал служителите на реда. Полицаите последвали автомобила и дали знак на водача със звукова и светлинна сигнализация да спре, но пак продължил. Малко след това му препречили пътя и го спрели. Оказало се, че водачът 39-годишен мъж от Ямбол е неправоспособен. Номерата на автомобила били свалени след извършена проверка снощи.

Около 23 часа на кръстовище образувано от бул.“Славянски“ и ул.“Адам Мицкевич“ водачът бил проверен. Не представил свидетелство за управление, след справка се оказало, че е неправоспособен. Категорично отказал да бъде тестван за шофиране след употреба на алкохол или наркотични вещества. Съставен му е акт, в който като нарушение било вписано, че няма сключена застраховка "Гражданска отговорност“ и че не носи талона на лекия автомобил, който управлява - "Алфа Ромео" с ямболска регистрация. Днес по време на проверката в автомобила освен водача бил и 38-годишен мъж също от Ямбол. Двамата са криминално проявени и осъждани за кражби и грабежи. Задържани са за срок до 24 часа в РУ- Шумен. Работата по случая продължава.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).