Предстои Music Campus Balchik

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:13 / 29.08.2017
1077
От 01 до 10 септември 2017 г. в Културен център "Двореца" - Балчик, ще се проведе четвъртото издание на международния музикален фестивал "Music Campus Balchik" - майсторски класове и концерти.

Този проект се провежда под патронажа на сдружение "Култура край границата", както и с подкрепата на Държавен Културен Институт "Културен център "Двореца" и цели да даде възможност на млади български творци - музиканти, за срещи и изяви.
По време на тазгодишния формат, майсторските класове ще се водят от някои световно признати имена в областта на музиката, които вече са участвали в Music Campus като Александру Гавриловичи, Берн /цигулка/ - арт директор на фестивала, Йоне Калионаите, Заарбрюкен /виола/, Михаел Волф, Лозана /камерна музика/, Стефан Хаджиев, Лондон /виолончело/. Нови имена са Сакура Киндинис, Берн /флейта/ и Аурелиан Бакан от Клуж-Напока, който за пръв път в историята на музикалния формат ще проведе майсторски клас по кларинет.
Входът за всяка една от концертните вечери е свободен.

Съпътстващо мероприятие на тазгодишния формат е изложбата "Знаци на звука" на Стела Василева, която ще бъде изложена в Каменна зала от 1 до 9 септември.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Стана ясна причината за тийнейджърското меле в Габрово
Отново меле на пътя Варна-Русе, пострадала е жена
Организират футболен турнир, каузата е благородна
Задържаха жена, пробола с ръжен мъжа си
Шумен отбеляза Гергьовден с фолклорен концерт
Кметът Димитров поздрави имениците в Търговище за Гергьовден


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).