Провериха автомобили и автосервиз при спецоперация в Добрич

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:00 / 05.09.2018
1800
На 4 септември, след проведена специализирана полицейска операция от служители на сектор Противодействие на икономическата престъпност при ОД МВР Добрич са установени над 120 кг тютюн, изсушен нарязан и обработен, и не облепен с акцизен бандерол. Операцията е проведена на територията на град Добрич.

В хода на операцията е извършена проверка на лек автомобил "Ауди" с добричка регистрация, паркиран в района на ж.к. "Добротица". Полицейските служители установяват, че водача на МПС 38-годишен мъж от град Добрич съхранява 30 кг, тютюн, нарязан и обработен и не облепен с акцизен бандерол. Водача на МПС е задържан за 24 часа.

При извършена проверка на автосервиз, находящ се по ул. "Хан Тервел". В хода на проверката е установен 60 кг, тютюн без акцизен бандерол. По случая е задържан 25-годишен мъж от с. Плачи дол, обл. Добрич.

В хода на операция е извършена проверка и на лек автомобил "Опел" с добричка регистрация, паркиран по ул. "Ген. Колев". В хода на проверката е установен 31 кг. тютюн, без акцизен бандерол. Задържан е водача на МПС, мъж на 30 г. от град Добрич.

По трите случая са образувани досъдебни производства. Уведомена е РП Добрич.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).